de danthe methode

De vernieuwde Danthe Methode is er ook voor jou

De Danthe Methode is een dynamisch procesmodel voor besluitvorming en participatie in organisaties. De eerste versie hebben wij in januari 2008 gepresenteerd in de brochure De Regisserende Ondernemingsraad. We zijn bijna 8 jaar verder en we zien dat de Danthe Methode met zijn tijd is meegegaan. Het idee van medewerkers participatie is nog steviger verankerd in de Danthe Methode. Co-Operatie is de term die wij daarvoor gebruiken. 

De route naar een organisatie en medezeggenschap die werken langs de lijnen van Co-Operatie lijkt op het beklimmen van een ladder. Van de wettelijk georiënteerde OR naar een organisatie uitgaande van  Co-Operatie is te vergelijken met het stap voor stap opgaan van de medezeggenschapladder. 

Om de organisatie en medezeggenschap te faciliteren in hun route omhoog op de medezeggenschapladder heeft Danthe met het medezeggenschap canvas ontwikkeld. 

Voor meer informatie over de vernieuwde Danthe Methode, de medezeggenschapladder en het medezeggenschap canvas bel naar Dannie Brus, 06 514 085 84 of mail hem 

Voor een power point [pdf] over De Danthe Methode, de ladder en het canvas klik hier

Voor een kort InfoGraphic over De Danthe Methode, de ladder en het canvas kijk hieronder het filmpje.