De Danthe-methode

De Danthe-methode is een routekaart voor gezamenlijke besluitvorming. De nadruk ligt op samenwerking tussen alle belanghebbenden en het proces waarmee we tot besluiten komen. Hoe? Dat richten alle partijen samen in aan de hand van een aantal stappen. 

De grootste kans op succes

Met de Danthe-methode creëer je samen het best passende proces voor het vraagstuk in jouw organisatie. Op die manier is de kans op succes het grootst. Je werkt met deze methode gestructureerd aan een besluit dat uiteindelijk door alle betrokkenen wordt herkend en ondersteund.

Participatie

Centraal in de methode staat de participatie van collega’s. Medezeggenschap voer je samen uit. OR, bestuur en medewerkers. Het is door de jaren geperfectioneerd, onder andere door de input van onze klanten. We kunnen dus wel zeggen dat we door ervaring wijzer zijn geworden.

Samen door de fases

De methode leidt jullie samen door de fases van de besluitvorming heen. Van start-up tot en met de evaluatie biedt de Danthe-methode handvaten om doelen te realiseren en het overzicht te bewaren. Met voldoende wendbaarheid als dat nodig is voor jullie organisatie.

Gratis intake?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Klanten aan het woord

“Meer dan de standaard cursus”

We kregen in één keer 4 nieuwe leden in onze OR. We hebben daarom Danthe gevraagd ons op weg te helpen. In het eerste telefoongesprek met Stefan had ik meteen het gevoel dat het ons meer ging helpen dan andere gestandaardiseerde cursussen.

Lees verder

“Danthe is altijd benaderbaar en toegankelijk”

Onze vraag aan Danthe was best breed. Als basis wilden we scholing over medezeggenschap. We zijn gegroeid van een stichting naar een groot concern en daar komt van alles bij kijken.

Lees verder